Sommarnöjen skapar tidlösa hus med skandinavisk arkitektur och naturliga material. Med en enda kontakt, fast pris och garanti.

Spröjs 95

Spröjs 95 är en elegant huvudbyggnad som möter högt ställda krav på form och utförande. Fackverket i trä fungerar som funktionellt fönsterspröjs och som skyddande spaljé över altanen.

Husets rymliga master bedroom avskilt placerat vid gaveln. Rummet ger möjlighet till utsikt i tre väderstreck och är försett med ett separat badrum. Vid husets andra gavel finns ytterligare två sovrum med eget badrum.

Mellan de privata delarna finns en rymlig gemensam sällskapsyta. Husets konstruktion är oberoende av innerväggar vilket gör att det är lätt att få rymd eller att skapa lösningar efter egna önskemål.

Husets tak har fått en konstruktiv lösning för att kunna anpassas efter placering och smak. Den utskjutande delen av taket formas efter väderstrecken och filtrerar sommarens direktinstrålande ljus medan vinterns direktljus släpps in. Taket kan även förstoras för att skapa väderskyddade uteplats i alla väderstreck.

Invändigt kan taket förses med utvalda ljusinsläpp, t ex över badkaret för att tillåta blickar mot stjärnorna eller i sällskapsrummet för ett överbelyst matbord.

För bästa resultat skräddarsyr vi alltid Spröjs 95 i både storlek och utformning, så att slutresultatet passar topografi, byggregler, individuella behov och totalbudget.