Sommarnöjen skapar tidlösa hus med skandinavisk arkitektur och naturliga material. Med en enda kontakt, fast pris och garanti.

Spröjs 40+

Spröjs 40+ är ett modernt sommarhus diskret formgivet som en lantlig stuga. Huset fungerar som en effektiv huvudbyggnad för en familj med två vuxna och upp till fyra barn på loftvåningen. Eller som rymligt gästhus till det större lantstället.

Innanför den formmässiga helheten med regelbunden träspröjs och sadeltak i kärnfuru öppnar sig ett hus som är genomtänkt i varje detalj.

Nedre planet rymmer ett ljust kök, rymligt sällskapsrum, master bedroom, badrum och förvaring. Loftvåningen erbjuder mellan två och fyra sängplatser beroende på om man önskar dubbel takhöjd i nedre sällskapsrummet eller inte.

Grundutförandet inkluderar den speciella spröjsfasaden på husets ena långsida med snickeribyggd kappavhängning, matbord och TV-hörna.  Vid önskemål kan en spröjsfasad även adderas på motstående långsida.

Utformat som komplementhus kan badrummet och köket ersättas med ännu fler sovplatser för gäster och utrymmen för förvaring.

Med sina kompakta mått är Spröjs 40+ bygglovsvänligt även på tomter med begränsad byggrätt.  Huset är luftigt och lättmöblerat tack vare den spröjsade fasaden och det ljusa hyllsystemet.