Sommarnöjen skapar tidlösa hus med skandinavisk arkitektur och naturliga material. Med en enda kontakt, fast pris och garanti.

KS120

KS120 är ett skandinaviskt hus av internationell klass. Här ryms den stora familjen, med många gäster. Funktion, äkta material, och arkitektur på hög nivå.

KS120 överträffar de flesta förväntningar om ett sommarhus. Luftiga sällskapsrum med landskapet utanför i blickfånget. Vida glasytor med skjutpartier som tar in naturen. Och alla funktioner man kan önska sig och lite till.

Huset är uppbyggt kring ett atrium med plats för ett befintligt eller ett nytt träd. Det släpper in ljus i husets kärna och gör så att solen och utsikten från den glasade fronten når in i husets bakre delar. Lösningen skapar också ett spännande rörelsemönster runt huset och mot altanerna.

Köket vid atriet är utformat för matlagning tillsammans med familj och vänner och har en extra djup arbetsbänk och riklig förvaring. De sociala utrymmena klarar stora kalas och har en mångsidig form som rymmer matplats, mindre sittgrupper och en myshörna vid kaminen.

Altanen, som nås genom flera rum, fungerar som en integrerad del av huset och har en väderskyddad del under tak. Den öppna delen rymmer platser för måltider, umgänge och vila.