Sommarnöjen skapar tidlösa hus med skandinavisk arkitektur och naturliga material. Med en enda kontakt, fast pris och garanti.

Skandinaviska Sommarvillor

Våra stilrena Skandinaviska Sommarvillor är skapade för kust och hav och ger utblickar i tre väderstreck. Husen ger ett bekvämt boende i närkontakt med naturen.

Kollektionen Skandinaviska Sommarvillor är utformad av det nyskapande arkitektkontoret Kjellander+Sjöberg. De låga linjerna ger alla hus i kollektionen ett tydligt arkitektoniskt uttryck. Formen är modern, men ändå vilsam för ögat. Förenklad, men också genomtänkt i varje detalj.

Den markerade bottenplattan gör att husen upplevs sväva en aning. Dolda plintar gör att huset passar för all mark och ger ett minimalt ekologiskt avtryck. Taket balanserar formen och ger väderskyddade platser runt om huset. Taklösningen ger också möjlighet till en exklusiv takterrass. Den ger dig en generös sol- och umgängesyta med bästa utsikt.

De påkostade glaspartierna från golv till tak gör att du befinner dig i naturen även när du är inomhus. De breda skjutdörrarna kan stå öppna under långa sommardagar och gör så att inne och ute möts.
De rena formerna betyder också intelligenta planlösningar. Sängplatserna är effektiva och intima. Köken är luftiga och integrerade i husets arkitektur. Alla rum inklusive badrum har öppningsbara fönster.
Skandinaviska Sommarvillor finns i flera format för att passa olika behov. Som komplement finns även den bygglovsfria KS1 Karlsson i samma formspråk.