Sommarnöjen skapar tidlösa hus med skandinavisk arkitektur och naturliga material. Med en enda kontakt, fast pris och garanti.

SASA95+

SASA95+ är ett äkta Sommarnöje med åtta rum och kök. Här finns plats för måltider och umgänge samtidigt som alla gäster har sin avskilda sovplats.

SASA95+ är ett spaciöst sommarhus för den stora familjen eller för den som ofta tar emot gäster på landet. Matrummet är representativt med sju meter av glaspartier och sex meter upp till taknock. Sällskapsrummet har ännu större glasytor och samma takhöjd. Köket nås från både rummen och är försett med 360 cm arbetsyta och komplett utrustning.

Master bedroom har dubbla utgångar mot naturen, båda skyddade av fönsterluckor. Och en hel vägg för klädförvaring. På nedre planet finns ytterligare två sovrum, avskilt placerade från det stora sovrummet. Vart och ett har en privat utgång och plats för en våningssäng på med extra bred nedre slaf på 120 cm.

Utöver markplanet har huset tre loftrum som kan inredas på olika sätt. En möjlighet är ytterligare sovrum, allrum för barnen och arbetsrum. Alla loftrum är ljusa och luftiga tack vare glasade gavlar och näträcken.