Sommarnöjen skapar tidlösa hus med skandinavisk arkitektur och naturliga material. Med en enda kontakt, fast pris och garanti.

Sportstuga 90+65

Detta är ett toppmodernt sommarhus med många kvaliteter på begränsad yta. Distinkta tak med fall i två riktningar och individuella fasader ger exteriören liv och en känsla av rörelse. Formen är skapad ur funktionen som ger skyddade uteplatser och möjlighet att anpassa huset för de flesta lägen.

Sportstuga 90+65 har en bostadsdel med byggyta på 90 kvm och tre typer av integrerade uterum på 30, 20 och 15 kvm. Som i klassiska sportstugor är husets hjärta den vindskyddade uteplatsen på drygt 30 kvm som kan utrustas med en skön sittgrupp eller en inbyggd sittgrop.  Utrymmet bildar en enhet med huset och nås både från det rymliga allrummet och det öppna köket.

Utanför hallen och i anslutning till badrummet finns en Sporthall på 20 kvm för ombyte och förvaring av kläder och prylar för uteliv. Fler skrämmande prylar kan hängas bekvämt och skyddat i den halvöppna Sporthörnan på 15 kvm. Inredningen i dessa utrymmen kan skräddarsys efter beställarens önskemål.

Som i alla hus från Sommarnöjen är kökssnickerier, komoder och garderober tillverkade på vårt finsnickeri och platsanpassade till kök, badrum och sovrum.  Badrummet rymmer wc, dusch, tvättställ, komod, tvättmaskin och torktumlare. Maskinpark från Miele, golv i massiv ektilja och äkta Ölandssten och riktiga snickeribyggda fönster garanterar lång livslängd. Format, planlösning och inredning kan anpassas individuellt efter beställarens behov.