Sommarnöjen skapar tidlösa hus med skandinavisk arkitektur och naturliga material. Med en enda kontakt, fast pris och garanti.

Matlagning

Ett väl fungerande kök är resultatet av många små beslut. Genomtänkta lösningar och fina materialval skapar en funktionell miljö som håller i många år.

Köken för våra huvudbyggnader byggs i ett norrländskt snickeri med lång hantverkstradition. I grundutförande består de av eleganta skåp med släta luckor som smälter in i rummet och öppna hyllplan i massivt trä. Bänkskivorna är gedigna i rostfritt, mörkgrå öländsk kalksten eller ljus Carraramarmor.

För att få vitvaror med överlägsen livslängd har vi valt att ta in Mieles inbyggnadssortiment i våra kök.  För att den inre miljön ska bli ren och enhetlig är produkterna integrerade och dolda i kökssnickeriernas luckor.

De snickeribyggda köken kan anpassas efter egen smak och utrustas med Mieles senaste integrerade lösningar som kaffemaskin, vinkyl eller ångugn.

Till våra komplementhus har vi ett urval av kompakta och smarta kökslösningar från de bästa leverantörerna. På en kompakt yta kan även de minsta husen utrustas med häll, diskmaskin, ugn, mikro och integrerad förvaring.