Sommarnöjen skapar tidlösa hus med skandinavisk arkitektur och naturliga material. Med en enda kontakt, fast pris och garanti.

Inredning

Vi hjälper dig att fullända ditt nya hus med möbler från våra favorittillverkare. Genom vårt snickeri kan vi också skräddarsy sittmöbler, bord och förvaring.

Tack vare våra kontakter med kända och mindre kända leverantörer över hela världen kan vi skapa dina drömmars lantställe även invändigt.

G.A.D tillverkar fortfarande sina möbler på Gotland och bygger dem med hög kvalitet för lång livslängd. De kan konsten att kombinera enkel form med hantverkskänsla och naturliga material, som skandinaviska träslag, gotländsk kalksten och fårskinn.

Genom vår nära relation till G.A.D hjälper vi dig att skräddarsy deras möbler eller finna oväntade accessoarer som ett avställningsbord i kalksten, en sittbänk i fårskinn eller en blomlåda i betong.

Det nederländska möbelföretaget Linteloo startades av formgivaren Jan te Lintelo och har blivit kända för sina avspända möbler att leva med och slita på. Soffsystemet Jan's New Sofa är typiskt Linteloo - och perfekta för lantstället. Formen är rymlig och lagren av kuddar av mjukaste linne garanterar hög komfort.

Vi samarbetar med franska Ligne Roset som tillverkar världens kanske vackraste matstol Marcello, formgiven av Nathan Yong. Vi inreder också gärna med det vackra vita matbordet Blanco och de bohemiskt eleganta sofforna Nomade, Feng och Urbani.

Svenska Kasthalls mattor ger en ombonad miljö i våra hus, utan att ge avkall på den skandinaviska traditionens enkla och strama former.

Hos oss kan du enkelt skapa inredningen redan när du planerar ditt nya hus. Eller så är du välkommen till oss när du har bott in dig för att finna möblerna som passar bäst för ditt lantställe.