Sommarnöjen skapar tidlösa hus med skandinavisk arkitektur och naturliga material. Med en enda kontakt, fast pris och garanti.

Bad och bastu

Våra hygienutrymmen och basturum har genomgående och lugna material där porslinet, blandarna och förvaringslösningarna skapar en fin helhet.

I badrummet börjar kvaliteten på golvet. I badrummen i våra huvudbyggnaders ligger massiva öländska kalkstensgolv. I de mindre komplementhusen ligger oglaserade matta klinkerplattor från Höganäs.

I duschen följer väggarna golvmaterialet medan de torra väggarna har matt vitmålat slätspont, vilket her en vilsam och luftig atmosfär. Duschen avgränsas av skräddarsydda väggar i klarglas.

Porslin i tvättställ och wc-stolar är klassiska modeller från Catalano och Duravit. Blandarna från Hansgrohe håller en livstid. Praktiska detaljer som skåp, hyllor, krokar och pappershållare harmoniserar. Liksom den klassiska belysningen Opus i keramik och opalglas.

Våra basturum har lavar, väggar, och tak klädda med ljus asp av hög kvalitet. Detaljer som fönsternisch och fönsterbräda tillverkas av samma träslag, massivt och släthyvlat. Bastun värms upp av ett högklassiskt aggregat med ångfunktioner från finska Helo eller ett vedeldat aggregat.

Altanerna kan kompletteras med en skön varm utedusch, ett utespa från Jacuzzi, ett komplett utekök eller en grupp loungemöbler. Som alternativ till wc kan våra badrum utrustas med miljötoaletter från olika tillverkare.