Sommarnöjen skapar tidlösa hus med skandinavisk arkitektur och naturliga material. Med en enda kontakt, fast pris och garanti.

Inredning och utrustning

Våra interiörer skapas för hand av naturmaterial. Allt håller hög kvalitet, med omsorg om form, funktion och livslängd.

Med vår hjälp blir ditt lantställe precis som du önskar. Utan att du behöver lägga ner tid på att välja och leta prylar eller montera ihop dem själv. Varje hus projekteras individuellt och vi tar fram en skräddarsydd lösning med material, inredning och utrustning som passar.

Basen i våra interiörer är kvalitetsmaterial i golv, väggar, tak och fönster. I grundutförandet ingår massiva golv i vitbehandlad ektilja. Enhetliga innerväggar och innertak med vilsam släthyvlad och vitmålad träpanel. Glaspartier, fönster och dörrar tillverkas i trä av svenska snickerier och anpassas till varje hus. 

I kök, badrum, bastu och sovrum kan du välja mellan våra tidlösa lösningar eller ta fram en egen tillsammans med våra arkitekter.

Ytter- och innerbelysning är diskret och elegant. Vägguttag och strömställare har klassisk form och är generösa till antalet. Radiatorer är stilrena och nästan osynliga i matt gjutgranit. Och du kan komplettera interiören med olika typ av golvvärme, vackra braskaminer, smarta solskydd och integrerade förvaringslösningar.