Sommarnöjen skapar tidlösa hus med skandinavisk arkitektur och naturliga material. Med en enda kontakt, fast pris och garanti.

Juniper 70

Juniper 70 har allt man kan önska av ett komplett sommarhus för hela familjen. Dessutom är det knappt synligt utifrån med sina fasader som speglar omgivningarna. På kvällen förvandlas huset till en lykta i naturen.

Det yttre av Juniper 70 präglas av den tre meter höga transparenta väven som sveps med 40 cm distans från tre fasader. Fotografiet väljs individuellt för beställarens tomt och kan visa den ursprungliga växtligheten, fungera som en fortsättning av utsikten eller få ett helt unikt motiv som tas fram med stöd av Hans och Ulla Murman.

Planlösningen är skräddarsydd för umgänge. Mellan uteplatser i två väderstreck har huset en elegant midja som släpper in mängder av ljus. Från det centralt placerade köket och matplatsen får man en känsla av att leva i naturen. Det sociala utrymmet är öppet och har direkt kontakt med kvällsuteplatsen genom stora skjutpartier i glas.

Det stora sovrummet med plats för rejäl dubbelsäng och skrivbord ligger i anslutning till uteplatsen för frukost. Det mindre sovrummet kan utrustas med olika sänglösningar, t ex för 2+1 personer. Badrummet med toalett och dusch har egen utgång till en separat altan med utedusch, insynsskyddad av husets väv.

Planlösningen och husets storlek kan anpassas till önskat antal sovrum och funktioner i de sociala utrymmena. Även justeringar till byggplatsens topografi och väderstreck kan göras så att det slutliga huset blir som ett med tomten.