Sommarnöjen skapar tidlösa hus med skandinavisk arkitektur och naturliga material. Med en enda kontakt, fast pris och garanti.

Individuella hus

Vi skapar skräddarsydda hus för kunder med höga krav på form, funktion och service. Vårt uppdrag är att förverkliga dina drömmars lantställe, utan kompromisser.

Vi har lång erfarenhet av att förverkliga arkitektritade hus av högsta klass, även långt ute i skärgården. Vår process gör det enklare för er att få ett individuellt hus. Ni får ritningar, bygglovshandlingar, komplett uppförande och inredning med en enda kontakt.

Vi hjälper er att planera ditt bygge på ett tidigt stadium, så att rätt saker görs i rätt ordning. Det kan handla om tolkning av detaljplaner och lokal praxis. Eller hantera frågor som brunnsborrning, avsaltning eller avlopp.

Innan vi börjar arbeta ihop finner vi rätt arkitekt för ditt projekt utifrån era preferenser. Ofta ordnar vi tävlingar där vi bjuder in några utvalda arkitektkontor för att presentera hur de skulle ta sig an just ert projekt. 

När arkitekten är vald driver vi arbetet från idéskisser till bygglov mot fast pris. Vi säkerställer att arkitekten skapar ett hus som är optimalt utifrån era önskemål, era tomt och den budget som ni har. 

Därefter tar vi ansvar för att som totalentreprenör uppföra huset mot fast pris. Nyckelfärdigt och inrett om du önskar. Med tydliga avtal, hög kvalitet och garanti.