Sommarnöjen skapar tidlösa hus med skandinavisk arkitektur och naturliga material. Med en enda kontakt, fast pris och garanti.

Individuella hus

Vi skapar skräddarsydda hus för kunder med höga krav på form, funktion och service. Vårt uppdrag är att förverkliga dina drömmars lantställe. Eller en bastu som passar din huvudbyggnad.

Vi har lång erfarenhet av att förverkliga arkitektritade hus av högsta klass, även långt ute i skärgården. Vår process gör det enklare för dig att få ett individuellt hus. Du får ritningar, bygglovshandlingar, komplett uppförande och inredning med en enda kontakt.

Vi hjälper dig att planera ditt bygge på ett tidigt stadium, så att rätt saker görs i rätt ordning. Det kan handla om tolkning av detaljplaner och lokal praxis. Eller hantera frågor som brunnsborrning, avsaltning eller avlopp.

När vi börjar arbeta ihop finner vi rätt arkitekt för ditt projekt utifrån dina preferenser. Vi driver vi arbetet från idéskisser till bygglov mot fast pris. Och vi ett totalansvar för att uppföra huset inom din budget. Nyckelfärdigt och inrett om du önskar. Med tydliga avtal, hög kvalitet och garanti.