Sommarnöjen skapar tidlösa hus med skandinavisk arkitektur och naturliga material. Med en enda kontakt, fast pris och garanti.

Himmel 70

Det stora allrummet med fyra meter i takhöjd och hela glaspartier upp i nock ger Himmel 70 en särprägel redan utifrån. Inne möts man av ett unikt ateljérum.

Ateljérummet får karaktär genom stora skjutglaspartier och täta väggar som övergår i tak utan fogar och utan materialbyten. En lång arbetsbänk sträcker sig efter den främre långsidan, övergår till att bli kök som kan fortsätta på terrassen. Husets hjärtvägg kan förses med inbyggd förvaring och soffa med sovplats för att utnyttja ytorna maximalt. 

Sovrummen är kompakta och möbleringsmässigt flexibla både på golv och i höjdled. Det ena sovrummet har ett skjutglasparti utmed en hel vägg och en egen skyddad uteplats. Det andra sovrummet har en egen glasdörr ut mot tomten. Därutöver har rummen var sitt lågt sittande fönster och ljusinsläpp i taket för att addera kvalitet till eventuella överslafer eller loft.

Badrummet är uppdelat för att möjliggöra separat användning av tvätt, wc samt dusch, vilket är bra när man är många på litet utrymme.  Toaletten har ett eget rum. Tvättrummet ligger öppet men avskilt i förhållande till allrummet. Uteduschen ligger i anslutning till tvättrummet. Föredrar man en innedusch väljer man att glasa in duschutrymmet.