Sommarnöjen skapar tidlösa hus med skandinavisk arkitektur och naturliga material. Med en enda kontakt, fast pris och garanti.

Bellevue 155

Bellevue 155 är ett komplett sommarhus för familj och vänner. Rymligt och luftigt för otvungen samvaro. Ändå intimt och personligt med hög grad av detaljering i utförandet.

Bellevue 155 är inte bara ett vackert hus, utan även intelligent utformat. Funktionellt är det ett tvåplanshus med ljus övre våning med stora glasytor. Bygglovstekniskt är det ett enplanshus med förhöjt fasadliv vilket gör att det passar in även i känsliga områden där enplanshus är föreskrivna.

Markvåningen är formad runt det centralt placerade sociala köket. Samlat vid entrén finns en praktisk hall, wc och utrymmen för skafferi.  Matplats och sittgrupper kan skapas på flera ställen, efter personlig smak. Det finns också möjlighet att avskärma ett hörn till ett enskilt rum.

Övervåningen ger möjlighet till fyra sovrum, varav master bedroom kan få en magnifik placering i burspråket med utsikter i tre väderstreck. Därutöver finns en hall och mycket rymligt badrum. Som alternativ kan den övre hallen öppnas mot det glasade burspråket för att skapa en separat social yta på övre plan.