Sommarnöjen skapar tidlösa hus med skandinavisk arkitektur och naturliga material. Med en enda kontakt, fast pris och garanti.

Spröjs 1

Det minsta huset i Spröjs Series ger alla fördelar från sina större syskon, men i mindre skala och utan bygglov. Ett ljust inre med utblickar. Och klassisk exteriör som passar alla miljöer.

 

Spröjs 1 har ett stilrent uttryck med massiva spröjsade fönster och vackert sadeltak i kärnfuru. Huset smälter in naturligt där det placeras och är ett perfekt komplement till en äldre huvudbyggnad likväl som en modern.

I små hus är smarta och platsbesparande lösningar värdefulla. Spröjsens fackverk med hyllor ger bra förvaring och möjlighet till extra funktioner som ett pentry i fönstret eller en arbetsplats med bästa utsikt.

Som arbetsrum kommer Spröjs 1 att frigöra din kreativitet och som gästhus blir det en dröm för de som får nöjet att övernatta i dess speciella rum. Med sina fönsterlösningar och massiva trädetaljer är huset också idealiskt för den som söker en bastu med vilsam relaxavdelning.