Sommarnöjen skapar tidlösa hus med skandinavisk arkitektur och naturliga material. Med en enda kontakt, fast pris och garanti.

Naturliga material

Våra hus är formgivna för att tåla tidens och ögats slitage. Utan att slita på naturen.

Vi använder naturliga material som ger inredningen en tydlig känsla. De gör också att ytorna tål att slitas på. Ditt hus åldras vackert och bidrar till värdet på din fastighet. Även våra minsta modeller är riktiga och fullt isolerade hus, bara i mindre skala.

Sommarnöjens hus byggs av lokala och återvinningsbara material. Vi bygger våra hus genomgående av träslag som förekommer i vår natur, som ek och furu. Även fönster och skjutpartier är av trä och kommer från svenska kvalitetstillverkare som ger god form, hög värmeisolering och lång livslängd. Så långt som möjligt uppför vi våra hus på plintar för att ge ett minimalt ekologiskt avtryck. Vi ger också möjlighet till miljövänlig uppvärmning, med luftvärme, bergvärme och solceller.

Våra inredningar innehåller kompletta snickeribyggda kök med massiva stommar. Badrum med äkta Ölandsten, smakfullt porslin, krokar och beslag. Sovplatser med Duxsängar, integrerad förvaring och inbyggd belysning. Och ett urval av svensktillverkade möbler och textilier från GAD, Dux och Kasthall.