Sommarnöjen skapar tidlösa hus med skandinavisk arkitektur och naturliga material. Med en enda kontakt, fast pris och garanti.

Det unika med våra hus

Allt vi gör har ett enda mål: att göra det enklare för dig att skapa ett vackert lantställe. Oavsett om du vill skapa ett skärgårdshemman med flera hus, altaner och bryggor. Eller vill komplettera med ett Attefallshus, en sjöbod eller en bastu. 

Ett lantställe ska ge lugn och vara en kontrast till stadslivet. Därför skapar vi hus som smälter in i naturen, inte dominerar den.

Gemensamt för våra hus är kontakten med omgivningen, glaspartier av hög kvalitet och integrerade altaner. Vi använder lokala träslag som ger ett harmoniskt intryck. Våra interiörer är lågmälda, med tidlösa och hållbara lösningar.

På många platser begränsar regler hur stort man får bygga. Samtidigt behövs sovplatser för släkt och vänner och öppna ytor för umgänge. Detta ställer höga krav på funktionalitet och att ytorna disponeras efter hur huset används.

Lantställen är ofta utsatta för hårt väder och vind. Det kan också vara långt till hantverkare när huset behöver underhållas. Därför bygger vi våra hus rejält och tar i ordentligt med materialval, dimensioner och installationer. Allt för att våra hus ska fungera felfritt från första dagen, och många år framåt.

Fast bostad byter många när andan faller på, men ett lantställe köper man ofta för livet. Formen och materialen ska leva länge, bortom dagens mode. Därför är alla våra hus är skapade för att tåla både tidens och ögats slitage.

När du har läst om hur vi tar personligt ansvar i våra projektde naturliga material vi användervår byggkvalitetvåra garantier och hur vägen till ett arkitektritat hus kan se ut kommer du att förstå att vi inte är en vanlig hustillverkare.