Sommarnöjen skapar tidlösa hus med skandinavisk arkitektur och naturliga material. Med en enda kontakt, fast pris och garanti.

Arkitektritade sommarhus

Sommarnöjen uppför vackra sommarhus för stadsbor som tycker om livet på landet. En arkitekt engagerar sig i platsen där ni vill bygga och formar huset efter era drömmar. Därefter sköter vi hela processen med tillstånd och lov. Och uppför huset bräda för bräda, utan kompromisser.  Vår nya kollektion Sommar byggs inomhus och levereras färdigt till dig – vilket ger en lägre prisnivå.

Läs mer

Vi erbjuder en enkel väg till bästa arkitekterna, bygglovsjuristerna, hantverkarna och inredarna. Vi arbetar med storstadsbor som har höga förväntningar på service och leverans, även under tidspress. Kanhända är det därför som vi själva längtar till landet ibland.

Sommarhus är vår passion.

Vi skapar hus med enkla och vilsamma former som åldras med absolut värdighet. Vi inreder med naturmaterial som ger en intim känsla. Och bygger i en kvalitet som klarar allt från rasande vinterstormar till springande sommargäster. År efter år.

Vår längtan till landet för oss ofta lite längre bort, ut till kuster och skärgårdar. Ofta driver vi hela projekt från skiss och bygglov till nyckelfärdigt hus. Vi syr ihop brygga, brunn och avlopp med vinkyl och veranda.

Vår kollektion av hus innehåller tidlösa sommarnöjen med plats för den stora familjen. Kompletta andrahus för släkt och vänner. Skräddarsydda bastuhus, gästhus och privatkontor.

Alltid utformat efter platsen och din dröm

Våra kollektioner av arkitektritade hus innehåller tidlösa sommarnöjen med plats för den stora familjen. Kompletta andrahus för släkt och vänner. Och skräddarsydda bastuhus, gästhus och privatkontor av högsta klass. Alla våra hus formas efter byggplatsens topografi, väderstreck och utsikt samt din familjs speciella önskemål.

Vi tar också fram helt skräddarsydda arkitektritade hus – men på ett nytt sätt där du får ett samlat grepp om form och funktion, ekonomi och genomförande. Ett arkitektritat hus från Sommarnöjen är en investering som ökar värdet på ditt lantställe. Ett värde som varar till nästa generation.